طرز تهیه؛سیب رو پوست بگیرید فرق نمیکنه سیب قرمز یا سبز باشه رنده درشت بزنید و بر…
[ad_1]
📍طرز تهیه؛
سیب رو پوست بگیرید فرق نمیکنه سیب قرمز یا سبز باشه رنده درشت بزنید و بریزید داخل ماهیتابه،شکر رو بهش اضافه کنید بزارید رو حرارت جوش بخوره تا آب سیب کشیده شه سپس دارچین و گردو رو اضافه،مخلوط و از رو حرارت بردارید تا داغه بریزید داخل سینی که کفش ورق نسوز یا کاغذ روغنی گذاشتید سایز سینی هم ۳۰ در۴۰ هستش یکدست پخش کنید وبزارید کنار.
📍تخم مرغ،وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و رنگش روشن بشه سپس شیر را اضافه کنید ۳۰ثانیه بزنید و ترکیب آرد و بیکینگ پودر را طی ۲مرحله اضافه و با همزن دستی یا لیسک از یک جهت فولد کنید(آرد رو حتما ۳ مرتبه الک کنید)مایه رولت را بریزید روی سیب و یکدست پخش کنید سه مرتبه قالب را به سطح کار بکوبید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه س بمدت ۲۰ الی۲۵ دقیقه بپزه دمای فرها باهم متفاوته همین که سطح نون طلایی شد و با سیخ چوبی تست کنید مواد بهش نچسبید بیارید بیرون تا خشک نشه چون اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
سیب رو پوست بگیرید فرق نمیکنه سیب قرمز یا سبز باشه رنده درشت بزنید و بریزید داخل ماهیتابه،شکر رو بهش اضافه کنید بزارید رو حرارت جوش بخوره تا آب سیب کشیده شه سپس دارچین و گردو رو اضافه،مخلوط و از رو حرارت بردارید تا داغه بریزید داخل سینی که کفش ورق نسوز یا کاغذ روغنی گذاشتید سایز سینی هم ۳۰ در۴۰ هستش یکدست پخش کنید وبزارید کنار.
📍تخم مرغ،وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و رنگش روشن بشه سپس شیر را اضافه کنید ۳۰ثانیه بزنید و ترکیب آرد و بیکینگ پودر را طی ۲مرحله اضافه و با همزن دستی یا لیسک از یک جهت فولد کنید(آرد رو حتما ۳ مرتبه الک کنید)مایه رولت را بریزید روی سیب و یکدست پخش کنید سه مرتبه قالب را به سطح کار بکوبید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه س بمدت ۲۰ الی۲۵ دقیقه بپزه دمای فرها باهم متفاوته همین که سطح نون طلایی شد و با سیخ چوبی تست کنید مواد بهش نچسبید بیارید بیرون تا خشک نشه چون اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source