آموزش آشپزی | در منزل | غذا های جدید

بانک آموزش درست کردن غذا و دسر های ایرانی و خارجی | چطوری آشپزی کنم؟

دسته‌بندی نشده

طرز تهیه؛سیب رو پوست بگیرید فرق نمیکنه سیب قرمز یا سبز باشه رنده درشت بزنید و بر…

[ad_1]

📍طرز تهیه؛
سیب رو پوست بگیرید فرق نمیکنه سیب قرمز یا سبز باشه رنده درشت بزنید و بریزید داخل ماهیتابه،شکر رو بهش اضافه کنید بزارید رو حرارت جوش بخوره تا آب سیب کشیده شه سپس دارچین و گردو رو اضافه،مخلوط و از رو حرارت بردارید تا داغه بریزید داخل سینی که کفش ورق نسوز یا کاغذ روغنی گذاشتید سایز سینی هم ۳۰ در۴۰ هستش یکدست پخش کنید وبزارید کنار.
📍تخم مرغ،وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و رنگش روشن بشه سپس شیر را اضافه کنید ۳۰ثانیه بزنید و ترکیب آرد و بیکینگ پودر را طی ۲مرحله اضافه و با همزن دستی یا لیسک از یک جهت فولد کنید(آرد رو حتما ۳ مرتبه الک کنید)مایه رولت را بریزید روی سیب و یکدست پخش کنید سه مرتبه قالب را به سطح کار بکوبید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه س بمدت ۲۰ الی۲۵ دقیقه بپزه دمای فرها باهم متفاوته همین که سطح نون طلایی شد و با سیخ چوبی تست کنید مواد بهش نچسبید بیارید بیرون تا خشک نشه چون اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1


[ad_2]
View Source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آموزش آشپزی ساده

سایت آموزش اشپزی ، یکی از بهترین مرجع های آموزش کامل اشپزی هست که شما می تونید با کمترین امکانات غذا های متنوع و خوشمزه ای رو بپزید

زرین لینک

آموزش آشپزی ایرانی رایگان

اگر به پختن غذا های محلی ایرانی علاقه خاصی دارید ، میتونید به دسته بندی غذا های ایرانی مراجعه کنید و با دیدن اموزش های جدید و کم هزینه آشپزی ایرانی رو یاد بگیرید ، به عنوان مثال قرمه سبزی بپزید که بوش تا 7 تا کوچه اون طرفتر هم بپیچه

اشپزی اسان و کم هزینه + اموزش اشپزی در خانه

در منزلتون با کمترین امکانات ، یک غذای خوشمزه آماده کنید ، کی دلش نمیخواد بهترین دست پخت رو داشته باشه؟ ، قطعا شما تبدیل میشید به بهترین آشپز محلتون چون با کمترین امکانات و بصورت ساده غذایی درست میکنید که ادم انگشتاشو هم مبخوره کافیه غذای مورد نظر رو انتخاب کنید و آموزش آشپزی همون غذا رو در خانه ببنید و شروع کنید به پختنش ، راستی نظرات هم فراموش نشه!!!