فوکاچیا یه نون فوق العاده خوشمزس که کنار انواع پیش غذاهاتون میتونید سرو کنید ای…
[ad_1]
این نون نیازی به ورز دادن نداره و فقط چندین مرتبه استراحت داره که باید حوصله کنین تا در نهایت نون جذابی داشته باشید
مواد مورنیازش:
آب گرم ۴۷۰ گرم (گرما در حدی باشه که بتونید انگشتتون رو داخل آب نگه دارید و نسوزه )
نمک ۲ ق چ
شکر ۱ ق س
مخمر ۷ گرم (۲ ق چ )
روغن زیتون ۲ ق س
آرد فانتزی ۵۶۰ گرم
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وقتی ارد کاملا جذب شد و خمیر شد نیم ساعت استراحت بدید
سپس با دست خیس خمیر مثل بقچه از چهار طرف روی هم بیارید ( این کار رو ۳ بار به مدت ۳۰ دقیقه انجام بدید)
بعد کف قالب موردنظرتون روغن زیتون بریزید خمیر را از دو طرف با دست بلند کنید و داخلش قرار بدید، روغن زیتون بریزید و یک ساعت استراحت بدید.
سپس مجدد روغن زیتون بریزید و با انگشتانتون کمک کنید که حبابها به روی خمیر بیان و تاپینگ مورد نظر را روش قرار بدید و بپزید
اندازه قالب من ⬅️ ۲۵ در ۳۵
دمای فر برقی ⬅️۱۸۵
دمای فر گازی⬅️۲۰۰
مدت زمان پخت ⬅️ ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
اگر در این مدت روش طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید .
لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source