قرمه سبزی و نیم وجب روغن روش مواد لازم:گوشت تازه گوسفندیپیاز خردشده ادویه(نمک ،ف…
[ad_1]
قرمه سبزی و نیم وجب روغن روش😄😍
مواد لازم:
گوشت تازه گوسفندی
پیاز خردشده
ادویه(نمک ،فلفل قرمز کمی،ادویه مخصوص قرمه سبزی،زردچوبه)
سبزی قرمه سبزی
لوبیا قرمز یا چیتی
لیمو
اول از همه پیاز رو تفت میدیم کمی که سبک شد، گوشت رو بهش اضافه میکنیم و رنگ گوشتها که تغییر کرد ادویه و سبزی رو که کاملا سرخ شدند رو اضافه و بعد ازون لوبیا و لیمو عمانی رو اضافه و کمی باهم تفت میدیم
بعد هم سه لیوان آب جوش رو همراه با آب سبزی، اضافه و با شعله خیلی کم، اجازه میدیم شش تا هفت ساعت کاملا جا بیوفته و به روغن بیاد☺️
مواد لازم:
گوشت تازه گوسفندی
پیاز خردشده
ادویه(نمک ،فلفل قرمز کمی،ادویه مخصوص قرمه سبزی،زردچوبه)
سبزی قرمه سبزی
لوبیا قرمز یا چیتی
لیمو
اول از همه پیاز رو تفت میدیم کمی که سبک شد، گوشت رو بهش اضافه میکنیم و رنگ گوشتها که تغییر کرد ادویه و سبزی رو که کاملا سرخ شدند رو اضافه و بعد ازون لوبیا و لیمو عمانی رو اضافه و کمی باهم تفت میدیم
بعد هم سه لیوان آب جوش رو همراه با آب سبزی، اضافه و با شعله خیلی کم، اجازه میدیم شش تا هفت ساعت کاملا جا بیوفته و به روغن بیاد☺️
نسبت سبزی قرمه سبزی:
چهارصد گرم سبزی تره
چهارصد گرم سبزی جعفری
دویست گرم سبزی گشنیز
دویست گرم اسفناج یا برگ چغندر( یا هر دو)
صد گرم سبزی شوید
صد گرم سبزی شنبلیله
این مقداری که گفتم بسته به تعداد نفرات ممکنه برای چند وعده مختلف کافی باشه.
نکته: من بعد ازینکه سبزیهارو ریز خرد کردم، آبشون رو گرفتم و جدا به خورشت اضافه کردم.اینجوری هم عطر بهتری داره هم سبزیا بهتر سرخ میشن.
نکته: اندازه سرخ شدن سبزی هم کاملا سلیقه ایه. اگه دوست دارید خورش تیره تری داشته باشید بیشتر سرخشون کنید.
لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source