آموزش آشپزی | در منزل | غذا های جدید

بانک آموزش درست کردن غذا و دسر های ایرانی و خارجی | چطوری آشپزی کنم؟

دسته‌بندی نشده

قِلق لبو سنتی بازاری با این روش لبو موقع پخت نه تنها کدر نمیشه و تغییر رنگ نمیده…

[ad_1]

قِلق لبو سنتی بازاری 😋
با این روش لبو موقع پخت نه تنها کدر نمیشه و تغییر رنگ نمیده اتفاقا خیلی قرمز تر و براق تر هم میشه🙂

که برای شب یلدا از پرطرفدارترین خوشمزه هاست که از قدیم رسم بوده 🌱

طرز تهیه: لبو ها رو‌ اول خوب میشوریم تا قشنگ برق بیافته و دیگه گِل نداشته باشه

اصلا سر و ته لبو رو نزنید چون اونطوری دیگه خوشرنگ نمیشه 🤦‍♀️

☑️اول میزاریم یه ساعت رو شعله ملایم تا بپزه بعد پوستش رو میگیریم و به اندازه دلخواه برش میزنیم

🌿بعد میریزیم داخل همون آب لبو و بعد بهش نبات یا شکر اضافه میکنیم و دیگه رو حرارت خیلی ملایم تا یکم غلیظ بشه و آبش کمتر بشه

در آخر هم یه لبو خوشرنگ و خوشمزه نوش نوش جان کنید😋

براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1

[ad_2]
View Source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آموزش آشپزی ساده

سایت آموزش اشپزی ، یکی از بهترین مرجع های آموزش کامل اشپزی هست که شما می تونید با کمترین امکانات غذا های متنوع و خوشمزه ای رو بپزید

زرین لینک

آموزش آشپزی ایرانی رایگان

اگر به پختن غذا های محلی ایرانی علاقه خاصی دارید ، میتونید به دسته بندی غذا های ایرانی مراجعه کنید و با دیدن اموزش های جدید و کم هزینه آشپزی ایرانی رو یاد بگیرید ، به عنوان مثال قرمه سبزی بپزید که بوش تا 7 تا کوچه اون طرفتر هم بپیچه

اشپزی اسان و کم هزینه + اموزش اشپزی در خانه

در منزلتون با کمترین امکانات ، یک غذای خوشمزه آماده کنید ، کی دلش نمیخواد بهترین دست پخت رو داشته باشه؟ ، قطعا شما تبدیل میشید به بهترین آشپز محلتون چون با کمترین امکانات و بصورت ساده غذایی درست میکنید که ادم انگشتاشو هم مبخوره کافیه غذای مورد نظر رو انتخاب کنید و آموزش آشپزی همون غذا رو در خانه ببنید و شروع کنید به پختنش ، راستی نظرات هم فراموش نشه!!!