مواد اوليه كيك پرتقال و شكلاتتخم مرغ ٤ عددشكر ١ و يك سوم پيمانهاسانس وانیل يك ق…
[ad_1]
🍫تخم مرغ ٤ عدد
🍫شكر ١ و يك سوم پيمانه
🍫اسانس وانیل يك قلسق چايخوري
🍫آرد ٢ و يك دوم پيمانه
🍫بكينگ پودر يك ق غذاخوري
🍫شربت پرتقال نصف پيمانه + نصف پیمانه آب
🍫روغن دو سوم پيمانه
🍫پودر کاکائو یک ق غذاخوري
🍊ابتدا تخم مرغ و شكر و اسانس رو با همزن ۳ دقيقه ميزنيم سپس شربت پرتقال و روغن رو اضافه يك دقيقه ديگه هم ميزنيم.
نكته؛
🔴 زماني كه روغن رو داخل مواد ميريزيد، ٢ الي ٣ قاشق روغن رو جدا كنيد و با پودر كاكائو حل كنيد، چون حلال پودر كاكائو روغنه، اينكار باعث ميشه، پودر كاكائو خوب حل بشه.
و در نهايت ارد و بكينگ رو روي مواد الك ميكنيم و از یک سمت با همزن دستی در حد مخلوط شدن ميزنيم.
مایه کیک رو دو قسمت میکنیم.
🍊قسمت کمتری رو بهش مخلوط روغن و پودر کاکائويي كه حل كرده بوديم رو اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
🍊قالب رو با کره نرم شده چرب ميكنيم سپس ارد پاشي ميكنيم. اضافات ارد رو كاملا خالي ميكنيم و مايه كيك رو داخلش ميريزيم، کمی از شکلاتی و بیشتر از قسمت پرتقالی.
🍊دو سوم قالب رو پر میکنیم ( قالب مناسب این کیک سایز ۲۴ )
🍊در نهايت قالب رو داخل فر از قبل گرم شده ميگذاريم به مدت ٤٥ دقيقه ( بعد از ٣٥ دقيقه با خلال دندون تست كنيد كه پخته يا نه ) قرار دهيد.
فر گازی ١٨٠ درجه
فر برقی ۱۷۰ درجه
بعد از خنك شدن از قالب خارج كنيد.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source