آموزش آشپزی | در منزل | غذا های جدید

بانک آموزش درست کردن غذا و دسر های ایرانی و خارجی | چطوری آشپزی کنم؟

دسته‌بندی نشده

موس لبوموادلازم زرده تخم مرغ=۴ عددوانیل=یک چهارم قاشق چایخوری خامه صبحانه =۲۰۰گر…

[ad_1]

موس لبو

موادلازم
زرده تخم مرغ=۴ عدد
وانیل=یک چهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه =۲۰۰گرم
شیرعسلی=۲۰۰گرم
آب لبو=۲۰۰گرم
لبوی پوره شده یا رنده شده=۳۰۰گرم
پودرژلاتین=۱۵گرم
آب سرد برای ژلاتین=۴۰میلی لیتر

طرزتهیه
زرده تخم مرغ و وانیل را روی حرارت بن ماری گذاشته و مرتب هم می زنیم
آب لبو و خامه را روی حرارت گذاشته تا به نقطه جوش برسد
بعد از جوش آمدن کم کم به زرده تخم مرغ اضافه می‌کنیم و با همزن دستی می زنیم
ژلاتین را روی آب سرد ریخته و روی حرارت بن ماری قرار می دهیم وقتی شفاف شد به مواد زرده اضافه می‌کنیم
بعد از صافی رد می‌کنیم
در انتها شیرعسلی و پوره لبو یا رنده لبو را اضافه می‌کنیم در قالب مورد نظر ریخته به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد
نوش جان
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1

[ad_2]
View Source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آموزش آشپزی ساده

سایت آموزش اشپزی ، یکی از بهترین مرجع های آموزش کامل اشپزی هست که شما می تونید با کمترین امکانات غذا های متنوع و خوشمزه ای رو بپزید

زرین لینک

آموزش آشپزی ایرانی رایگان

اگر به پختن غذا های محلی ایرانی علاقه خاصی دارید ، میتونید به دسته بندی غذا های ایرانی مراجعه کنید و با دیدن اموزش های جدید و کم هزینه آشپزی ایرانی رو یاد بگیرید ، به عنوان مثال قرمه سبزی بپزید که بوش تا 7 تا کوچه اون طرفتر هم بپیچه

اشپزی اسان و کم هزینه + اموزش اشپزی در خانه

در منزلتون با کمترین امکانات ، یک غذای خوشمزه آماده کنید ، کی دلش نمیخواد بهترین دست پخت رو داشته باشه؟ ، قطعا شما تبدیل میشید به بهترین آشپز محلتون چون با کمترین امکانات و بصورت ساده غذایی درست میکنید که ادم انگشتاشو هم مبخوره کافیه غذای مورد نظر رو انتخاب کنید و آموزش آشپزی همون غذا رو در خانه ببنید و شروع کنید به پختنش ، راستی نظرات هم فراموش نشه!!!