موس پسته رمواد لازم : شیر عسلی یک چهارم پیمانه شکر یک چهارم پیمانه شیر 2 پیمانه …
[ad_1]
موس پسته ر
مواد لازم :
شیر عسلی یک چهارم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
شیر 2 پیمانه
خامه ی صبحانه 50 گرم
پودر پسته نصف فنجان
زرده تخم مرغ 2عدد
پودر ژلاتین 2 شاسه یا 2قاشق غذا خوری
وانیل نوک ق چ
برای اینکه طعمش ایرونی تر بشه میتونین از پودر هل و گلاب هم استفاده کنین
پودر ژلاتین رو به شیر اضافه میکنیم 5دقیقه کنار میزاریم ،سپس شیر عسلی رو اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم ، زرده های تخمرغ رو با شکر و وانیل هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و سپس یک ملاقه یک ملاقه مانند فیلم از شیر گرم به زرده زده شده
اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم و بعد به قابلمه
شیر اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم در حد مخلوط شدن ،از روی حرارت بر میداریم و میزارین از دما بیوفته یک مقدار از مواد شیر رو داخل خامه میریزیم
هم میزنیم تا خامه گلوله نشه و سپس بهمراه پودر پسته به قابلمه شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه
اگر دوست داشتین عطر گلاب داشته باشه حتما مرحله آخر یکم گلاب بهش اضافه کنین که عطرش حفظ بشه
مواد رو در قالب چرب شده میریزیم ، 6تا8ساعت داخل یخجال میزاریم تا ببنده
در صورت تمایل میتونین بهش چند قطره رنگ سبز خوراکی اضافه کنین ، من رنگ اضافه نکردم کلا با رنگ ها غیر طبیعی داخل خوراکی ها موافق نیست تا میتونم از پودر رنگای طبیعی و میوه ای استفاده میکنم ☺️
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
مواد لازم :
شیر عسلی یک چهارم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
شیر 2 پیمانه
خامه ی صبحانه 50 گرم
پودر پسته نصف فنجان
زرده تخم مرغ 2عدد
پودر ژلاتین 2 شاسه یا 2قاشق غذا خوری
وانیل نوک ق چ
برای اینکه طعمش ایرونی تر بشه میتونین از پودر هل و گلاب هم استفاده کنین
پودر ژلاتین رو به شیر اضافه میکنیم 5دقیقه کنار میزاریم ،سپس شیر عسلی رو اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم ، زرده های تخمرغ رو با شکر و وانیل هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و سپس یک ملاقه یک ملاقه مانند فیلم از شیر گرم به زرده زده شده
اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم و بعد به قابلمه
شیر اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم در حد مخلوط شدن ،از روی حرارت بر میداریم و میزارین از دما بیوفته یک مقدار از مواد شیر رو داخل خامه میریزیم
هم میزنیم تا خامه گلوله نشه و سپس بهمراه پودر پسته به قابلمه شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه
اگر دوست داشتین عطر گلاب داشته باشه حتما مرحله آخر یکم گلاب بهش اضافه کنین که عطرش حفظ بشه
مواد رو در قالب چرب شده میریزیم ، 6تا8ساعت داخل یخجال میزاریم تا ببنده
در صورت تمایل میتونین بهش چند قطره رنگ سبز خوراکی اضافه کنین ، من رنگ اضافه نکردم کلا با رنگ ها غیر طبیعی داخل خوراکی ها موافق نیست تا میتونم از پودر رنگای طبیعی و میوه ای استفاده میکنم ☺️
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source