میدونی خمیر هزارلای شرکتی ، چرا پف نمیکنه؟ نکات:اولین نکته توو انتخاب خمیر هزارل…
[ad_1]
نکات:
📣اولین نکته توو انتخاب خمیر هزارلا ، چک کردن تاریخ تولید و تازگی خمیره . درسته که کیفیت حرف اول رو میزنه اما یه خمیری بخرید که تازه تولید شده باشه👌🏼 میری سوپری خمیر ته یخچالو برمیداری شیش لایه برفک بسته .کاملا از نگاه کردن به بسته میشه متوجه شد مونده اس یا نه.
📣دومیش نحوه ی نگهداری و پخت شماس
مثلا اگه قرار فردا بپزیش
از شب قبل بذار یخچال که آروم آروم یخش باز بشه.
هول هولی یا زیاد شل میشه یا زیاد سرده.
📣نکته بعدی من میبینم برای استفاده نیم ساعت وردنه میکشن رو خمیر .خوب بابا اینهمه وردنه کشیدی لایه ها یکی شد که! 🤦🏻♀️
📣مورد بعد دمای فر شماست
من همیشه میذارم رو ۲۰۰ اجازه میدم یک ربع داغ بشه . برای جدا شدن لایه ها از هم نیاز به فر داغ هست . بعد این که لایه ها حسابی باز شد و دیگه روش کره قل قل نکرد 😅دمارو بیار رو ۱۸۰ تا مغز پخت بشه. تقریبا ۲۵ دقیقه پخت روی هم رفته کافیه .البته باز بستگی به دمای فر داره .
📣یادتون باشه اگه قرار دور خمیرم استفاده کنی مثل ناپلئونی دورتا دور خمیره یه لایه نازک برش بدید. چون اون برش قدیمه امکان داره موقع پخت از هم جدا نشه و بچسبه بهم .
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source