نان قلبی دارچینی شکری با بافت لایه لایه🫶مواد لازم برای خمیر:۳۶۰ گرم آرد (حدودا ۳…
[ad_1]
نان قلبی دارچینی شکری با بافت لایه لایه🫶🏻
مواد لازم برای خمیر:
۳۶۰ گرم آرد (حدودا ۳ لیوان)
۵۰ گرم شکر(۳قاشق غذا خوری)
۵گرم خمیر مایه خشک(حدودا یک قاشق غذا خوری سر خالی)
۴گرم نمک(نصف قاشق چایی خوری سر خالی)
یک عدد سفیده تخم مرغ
۲۰۰ گرم شیر(یک لیوان شیر به دمای محیط رسیده)
۳۰ گرم کره(حدودا یک قاشق غذاخوری)
برای رومال زرده تخم مرغ و وانیل
شکر و دارچین و کره آب شده برای باز کردن خمیر
خمیر که آماده شد تا دوبرابر شدن حجمش بهش استراحت بدید چونه بگیرید و هر چونه رو باز کنید و کره بزنید روی هم بچینید در آخر همه لایه ها که روی هم هستش باز کنید تا بزنید و ۱۲قسمت کنید و یک ربع استراحت بدید و هر قسمت و با وردنه باز کنید شکر و دارچین بزنید رول کنید برش بزنید داخل سینی بچینید بعد یک ربع استراحت دادن رومال بزنید و داخل فر ۲۰۰ درجه که از قبل گرم شده و یک کاسه آب داخلش هست برارید تا زمانی که زیر و روش طلایی بشه بپزه و تمام
مواد لازم برای خمیر:
۳۶۰ گرم آرد (حدودا ۳ لیوان)
۵۰ گرم شکر(۳قاشق غذا خوری)
۵گرم خمیر مایه خشک(حدودا یک قاشق غذا خوری سر خالی)
۴گرم نمک(نصف قاشق چایی خوری سر خالی)
یک عدد سفیده تخم مرغ
۲۰۰ گرم شیر(یک لیوان شیر به دمای محیط رسیده)
۳۰ گرم کره(حدودا یک قاشق غذاخوری)
برای رومال زرده تخم مرغ و وانیل
شکر و دارچین و کره آب شده برای باز کردن خمیر
خمیر که آماده شد تا دوبرابر شدن حجمش بهش استراحت بدید چونه بگیرید و هر چونه رو باز کنید و کره بزنید روی هم بچینید در آخر همه لایه ها که روی هم هستش باز کنید تا بزنید و ۱۲قسمت کنید و یک ربع استراحت بدید و هر قسمت و با وردنه باز کنید شکر و دارچین بزنید رول کنید برش بزنید داخل سینی بچینید بعد یک ربع استراحت دادن رومال بزنید و داخل فر ۲۰۰ درجه که از قبل گرم شده و یک کاسه آب داخلش هست برارید تا زمانی که زیر و روش طلایی بشه بپزه و تمام
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source