نان پنبه اي شير ولرم ٨٠ ميلي ليتر خمير مايه يك قاشق چايخوري آرد ٣٠٠ گرم ( ٢ و ١/…
[ad_1]
🥖 شير ولرم ٨٠ ميلي ليتر
🥖 خمير مايه يك قاشق چايخوري
🥖 آرد ٣٠٠ گرم ( ٢ و ١/٨ پيمانه)
🥖 نمك يك قاشق چايخوري
🥖 شكر ٣٠ گرم (١/٨ پيمانه)
🥖 تخم مرغ يك عدد
🥖 خامه قنادي ١/٢ پيمانه ( دماي محيط)
🥖 قطر قالب ٢٠ سانتيمتر
📒 طرز تهيه ؛
🔵 ابتدا شير ولرم و خمير مايه رو در ليوان باهم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
🔵 در كاسه اي آرد، نمك، شكر رو باهم مخلوط كنيد.
🔵 تخم مرغ و خامه قنادي رو اضافه كرده، با قاشق چوبي هم برنيد و سپس مخلوط شير و خمير مايه را اضافه كرده.
🔵 خمير رو خوب ورز بديد، با دستگاه ده دقيقه و با دست ١٥ دقيقه. سپس روي خمير رو پوشانده و در جاي گرم به مدت يكساعت قرار بديد تا حجم خمير دو برابر شود.
🔵 بعد از يكساعت پف خمير را گرفته، خمير را به ٥ چونه مساوي تقسيم كنيد.
🔵 طرز پيچيدن خمير توي ويديو هست.
🔵 بعد از پيچيدن خمير آنها را در قالب قرار دهيد.
🔵 روي كار رو سلفون يا پارچه بپيچيد تا خمير استراحت دومش رو انجام بده.
🔵 سپس تنها با يك الي دو قاشق شير رومال كنيد.
🔵 در فر از قبل گرم شده بمدت ٢٠ الي ٢٥ دقيقه قرار بديد.
🔴 دماي فر برقي ١٧٠ و فر گازي ١٨٠
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source