آموزش آشپزی | در منزل | غذا های جدید

بانک آموزش درست کردن غذا و دسر های ایرانی و خارجی | چطوری آشپزی کنم؟

دسته‌بندی نشده

نكات و مواد لازم دونات تو كپشناول تو يه كاسه ،١ ليوان شير ولرم و ١ ق غ شكر و ١ …

[ad_1]

🍩 نكات و مواد لازم دونات تو كپشن👇🏼

اول تو يه كاسه ،١ ليوان شير ولرم و ١ ق غ شكر و ١ ق غ خمير مايه رو مخلوط كردم روش سلفون كشيدم گذاشتم كنار كه خمير عمل بياد يعنى بالاش حباب بشه🤨

⭕️به كسى نگيد اين دليلِ خوب پف كردنشه🤫🤭

بعد ٢ تا تخم مرغ ،كمى وانيل ، ٧٠ گرم كره اب شده(داغ نباشه)، ٣ ق غ شكر و ١/٢ ق چ نمك تو يه كاسه با همزن مخلوط كردم،در حد دو دقيقه كافيه بعد خمير مايع عمل اومده بهش اضاف كردم كمى مخلوط كردم و در اخر
٤ ليوان آرد رو كم كم بهش اضاف كردم

بعد كه خميرم رو تو يه ظرف گذاشتم و سلفون روش كشيدم گذاشتم يك ساعت استراحت كرد☺️
(تو كابينت قايمش كردم😐يه جاى گرم بزاريد بهتره)

بعد با وردنه خميرم رو پهن ميكنم و قالب ميزنم

براى سرخ كردنش من از قابلمه ى كوچيك استفاده كردم روغنم به اندازه اى بود كه دونات توش غرق شد بايد اينحورى باشه😅

⭕️روغن داغ ولي با شعله ى ملايم🔥

بعد كه تموم شد ميره مرحله ى تزيين😍همه با سليقه همه هم خلاق هر رنگى و هر طعمى كه دوست داريد تزيين كنيد

براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1

[ad_2]
View Source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آموزش آشپزی ساده

سایت آموزش اشپزی ، یکی از بهترین مرجع های آموزش کامل اشپزی هست که شما می تونید با کمترین امکانات غذا های متنوع و خوشمزه ای رو بپزید

زرین لینک

آموزش آشپزی ایرانی رایگان

اگر به پختن غذا های محلی ایرانی علاقه خاصی دارید ، میتونید به دسته بندی غذا های ایرانی مراجعه کنید و با دیدن اموزش های جدید و کم هزینه آشپزی ایرانی رو یاد بگیرید ، به عنوان مثال قرمه سبزی بپزید که بوش تا 7 تا کوچه اون طرفتر هم بپیچه

اشپزی اسان و کم هزینه + اموزش اشپزی در خانه

در منزلتون با کمترین امکانات ، یک غذای خوشمزه آماده کنید ، کی دلش نمیخواد بهترین دست پخت رو داشته باشه؟ ، قطعا شما تبدیل میشید به بهترین آشپز محلتون چون با کمترین امکانات و بصورت ساده غذایی درست میکنید که ادم انگشتاشو هم مبخوره کافیه غذای مورد نظر رو انتخاب کنید و آموزش آشپزی همون غذا رو در خانه ببنید و شروع کنید به پختنش ، راستی نظرات هم فراموش نشه!!!