نون خامه ای:شیر ۱۲۵ گرمآب ۱۲۵ گرمشکر ۱ ق چ خنمک ۱/۴ ق چ خکره ۱۰۰ گرمآرد ۱۵۰ گرمت…
[ad_1]
شیر ۱۲۵ گرم
آب ۱۲۵ گرم
شکر ۱ ق چ خ
نمک ۱/۴ ق چ خ
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱ ق چ خ
اول شیر و آب و نمک و شکر رو رو حرارت میزاریم و کره رو بهش اضافه میکنیم وقتی کره آب شد و شیر هم از بغل شروع به جوشیدن کرد به یکباره آرد رو اضافه میکنیم و با قاشق چوبی یا لیسک مرتب هم میزنیم تا گوله ی آردی باقی نمونه و خمیرمون بپزه حدود ۳ دقیقه هم میزنیم و بعد از حرارت برمیداریم
۵ دقیقه اجازه میدیم تا خنک بشه و بعد تخم مرغی که با وانیل ترکیب کردیم و هم زدیم تا از لختگی در بیاد رو کم کم اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا یکدست بشه
خمیرمون آمادست
داخل قیف که ماسوره گذاشتیم میریزیم و یک شب تا صبح میزاریم تو یخچال تا استراحت کنه
بعد روی سیلپد با ماسوره پایپ میکنیم تیزی بالاش رو با دست نمدار میخوابیم و میزاریم تو فری که از قبل گرم کردیم
دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه
بعد که روش کاملا قهوه ای و برشته شد در میاریم پایینش رو یه سوراخ ایجاد میکنیم و دوباره برعکس ۵ دقیقه داخل فر قرار میدیم تا داخلش هم خشک شه
بعدم خامه ی قنادی رو فرم میدیم و داخلش میریزیم
و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source