پاستامواد لازم:برای ۲ نفرپاستا به ازای هر نفر ۱۰۰ گرمفیله مرغ ۴ عددکره ۵۰ گرمخام…
[ad_1]
مواد لازم:برای ۲ نفر
پاستا به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم
فیله مرغ ۴ عدد
کره ۵۰ گرم
خامه ۱پاکت صورتی
پنیر پارمسان ۴_۵ ق غ خ
ماکارانی فتوچینی رو میریزیم تو آب جوش ونمک تا یکم نرم بشه ولی دندون گیر باید قشنگ باشه و به پخت کامل نرسه که تو سس پختش کامل بشه
فیله یا سینه مرغ که نازک برش زدیم رو با ادویه(نمک و فلفل،پاپریکا،ادویه مرغ و روغن زیتون مرینیت میکنیم
و در تابه بدون هیچ روغنی هر طرفش رو با حرارت زیاد
۳ الی ۴ دقیقه گریل میکنیم و از تابه خارج میکنیم
حرارت رو کم میکنیم
داخل همون تابه ۵۰ گرم کره اضافه میکنیم (کره قهوه ای شده بخاطر عصاره مرغی که تو تابه مونده که طعم عالی ای میده به سس)
بهمراه ۲_۳ حبه سیر یکم تفت میدیم
و یه پاکت خامه صورتی بهش اضافه میکنیم و ۴ ق غ خ پودر پنیر پارمسان
و ۴ ۵ قاشق هم آب پاستا
سس مون آمادست
حالا پاستای آب کش شده رو به سس اضافه میکنیم و اجازه میدیم یکم سس غلیظ شه
در ظرف سرو میکنیم فیله های گریل رو روش قرار میدهیم
و پودر پنیر پارمسان به دلخواه میریزیم
نوش جونتون 🤍
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source