آموزش آشپزی | در منزل | غذا های جدید

بانک آموزش درست کردن غذا و دسر های ایرانی و خارجی | چطوری آشپزی کنم؟

دسته‌بندی نشده

پاستا قارچ و خامهاول سینه ی مرغ یا فیله رو‌ مزه دار میکنیم با نمک ، فلفل ، پودر …

[ad_1]

پاستا قارچ و خامه
اول سینه ی مرغ یا فیله رو‌ مزه دار میکنیم با نمک ، فلفل ، پودر سیر ،پول بیبر و روغن‌ مایع ،هر دو طرفش رو چند دقیقه سرخ میکنیم‌ تا کامل بپزه .
داخل همون ماهیتابه قارچ های خورد شده رو میریزیم
و با حرارت بالا تفت میدیم تا آب نندازه .
بعد ۵ ق خامه ، نصف لیوان شیر ، جوز هندی رنده شده
و ۲ ق پودر پنیر میریزیم و در آخر پاستاهای آبکش شده رو اضافه میکنیم و خوب با مواد ترکیب میکنیم .
انقدر این ترکیب خوبه که بدونه مرغم عااالی میشه.
نوش جان 👌🏻🌱

براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1


[ad_2]
View Source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آموزش آشپزی ساده

سایت آموزش اشپزی ، یکی از بهترین مرجع های آموزش کامل اشپزی هست که شما می تونید با کمترین امکانات غذا های متنوع و خوشمزه ای رو بپزید

زرین لینک

آموزش آشپزی ایرانی رایگان

اگر به پختن غذا های محلی ایرانی علاقه خاصی دارید ، میتونید به دسته بندی غذا های ایرانی مراجعه کنید و با دیدن اموزش های جدید و کم هزینه آشپزی ایرانی رو یاد بگیرید ، به عنوان مثال قرمه سبزی بپزید که بوش تا 7 تا کوچه اون طرفتر هم بپیچه

اشپزی اسان و کم هزینه + اموزش اشپزی در خانه

در منزلتون با کمترین امکانات ، یک غذای خوشمزه آماده کنید ، کی دلش نمیخواد بهترین دست پخت رو داشته باشه؟ ، قطعا شما تبدیل میشید به بهترین آشپز محلتون چون با کمترین امکانات و بصورت ساده غذایی درست میکنید که ادم انگشتاشو هم مبخوره کافیه غذای مورد نظر رو انتخاب کنید و آموزش آشپزی همون غذا رو در خانه ببنید و شروع کنید به پختنش ، راستی نظرات هم فراموش نشه!!!