پاناکوتا انار یک دسر یلدایی فوق العاده خوشمزهاز اونجایی که انار سوگلی سفره یلداس…
[ad_1]
از اونجایی که انار سوگلی سفره یلداس بیشتر دسرهای شب یلدا هم با این انار درست میشه👌🏻
با کمترین مواد و بدون نیاز به فر🤌🏻
شیر ۳ لیوان
خامه صبحانه ۱ بسته
شکر ۸۰ گرم
پودر ژله آلوورا ۱ بسته
پودر ژله انار ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
انار دون شده به مقدار لازم
خلال پسته به مقدار لازم
شیر،شکر و وانیل رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا یه مقدار گرم بشه،بعد کم کم به خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه و شیر خوب یکدست بشه.
بعد ژلاتین بنماری شده اضافه کنید و هم بزنید.
برای لایه قرمز یک بسته ژله انار رو با یک لیوان آبجوش حل کنید و بریزید داخل یک ظرف و بزارید داخل یخچال تا ببنده.
به ترتیب اول لایه سفید رو داخل قالب بریزید و بزارید داخل یخچال تا ببنده. بعد لایه قرمز رو روی لایه سفید قرار بدید و روی اون از مواد سفید بریزید و دوباره بزارید داخل یخچال تا ببنده. همینطور ادامه بدید تا لایه ها تموم بشه.
قالب رو بزارید داخل یخچال به مدت ۲ ساعت تا ببنده.
ژله آلوورا رو داخل یک لیوان آبجوش حل کنید و بزارید روی بخار آب تا شفاف بشه. وقتی یه مقدار خنک شد یه مقدار از ژله رو کف قالب بریزید و دونه های انار و خلال پسته رو روی اون قرار بدید و بزارید داخل یخچال تا ببنده.
حالا لایه سفید رو روی ژله قرار بدید و به ترتیب طبق ویدیو ژله آلوورا، انار و خلال پسته رو لایه لایه قرار بدید تا مواد تموم بشه. حالا قالب رو داخل یخچال بزارید به مدت ۵ ساعت تا ببنده.
دقت کنید شیر نباشه بجوشه فقط در حد گرم شدن کافیه👌🏻
بهتره این دسر رو بعد از درست کردن سرو کنید اما یه مقدار ازش موند میتونید روی رسر رو بپوشونید و تا سه روز داخل یخچال نگهداری کنید👌🏻
هر چقدر زمان نگهداری پاناکوتا تو یخچال بیشتر باشه، ژلاتین داخل اون سفتتر میشه ولی با قرار دادن دسر تو دمای محیط به مدت نیمساعت دوباره به حالت اولش بر میگرده🤌🏻
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source