پیتزا با خمیر مرغ – پروتئین بالا و بدون آردمواد لازم برای دو نفر یا دو وعده:سینه…
[ad_1]
مواد لازم برای دو نفر یا دو وعده:
سینه مرغ بدون استخون ۴۰۰ گرم
پنیر پارمسان ۲ ق غ
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم (نصفش برای خمیر و نصفش برای تاپینگ)
تخم مرغ ۱ عدد
ادویه:
نمک نصف ق چ
فلفل سیاه یک چهارم ق چ
پودر سیر نصف ق چ
ادویه ایتالیایی یا ترکیب پودر رزماری و آویشن ۱ ق چ
سس گوجه ۳ ق غ
برای تاپینگ هر چی دوس داشتین میتونین بذارین و چون خمیر مرغ هست خیلی تاپینگ خاصی نیاز نداره، با فلفل دلمه و پیاز یا هر چیزی تو دسترس داشتین که طعمش با مرغ خوب باشه میتونید بذارید، خیارشور و زیتون هم عالی میشه 👌🏽
.
توی فر برقی دمای ۲۲۰ درجه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزه تا وقتی لبه هاش طلایی بشه ( حتما چشمی هم چک کنید فرها متفاوته) توی هواپز دمای ۲۰۰ درجه و همون زمان و فر گازی هم بالاترین دما همون زمان
بعد اجازه بدید ۱۰ دقیقه خنک بشه و سس و نصف پنیر موزارلا و تاپینگ رو بذارید و ۱۰ دقیقه دیگه بپزید با همون دما.
زیرش حتما کاغذ روغنی چرب باشه.
با دست خیس خمیر رو پخش کنید که به دستتون نچسبه.
.
اگه زیرش کمی آب انداخته بود (بعد از مرحله اول پخت) میتونید با دستمال کاغذی خشک کنید که کریسپی تر باشه.
آموزش سس گوجه توی ویدئو قبل هست ، آماده هم میتونید استفاده کنید.
از رون مرغ بی استخون هم میشه بجای سینه مرغ استفاده کنید.
این خمیر رو بعد از مرحله اول پخت میتونید تا ۲ ماه فریز کنید و هروقت نیاز بود روش سس و تاپینگ بذارید و فقط ۱۰ دقیقه بذارید بپزه.
توی تعداد زیاد لابلاش کاغذ روغنی بذارید و توی ظرف دربسته یا زیپ کیپ فریز کنید.
کل این پیتزا ۱۳۷ گرم پروتئین و ۱۰۲۲ کالری داره.
میتونید از پنیرهای کم چرب استفاده کنید که کالریش کمتر هم بشه.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source