پیراشکی سوخاری یک غذای خوشمزه و پرطرفدار شما میتونید پیراشکی سوخاری رو برای مهمو…
[ad_1]
شما میتونید پیراشکی سوخاری رو برای مهمونی و تولدها درست کنید👌🏻
مواد میانی این پیراشکی رو میتونید به دلخواه تغییر بدید🙂
آرد نان ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۲۵۰ میلی لیتر
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
مایه خمیر ۱/۵ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
مواد میانی:
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز دو عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۱۵ عدد
پیازچه ۴ عدد
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری به مقدار لازم
نمک،پودر سیر،فلفل سیاه،زردچوبه و آویشن
شیر، شکر و خمیر مایه رو داخل ظرف بریزید و هم بزنید و ۱۰ دقیقه زمان بدید تا خمیر مایه عمل بیاد.تخم مرغ، روغن و نمک رو با هم مخلوط کنید در حدی که یکدست بشه.
خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید. حالا آرد رو کم کم اضافه و هم بزنید و اونقدر هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع بشه. خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده بزاری و چند دقیقه ورز بدید.
کاسه رو چرب کنید و خمیر رو داخل کاسه بزارید و روی اونو بپوشونید و به مدت دو ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه.
برای مواد میانی پیاز رو خرد کنید و داخل تابه با روغن الفجیل تفت بدید تا سبک بشه. به ترتیب فلفل دلمه ای، هویج ،پیازچه و قارچ رو اضافه و تفت بدید تا آب قارچ گرفته بشه.
بعد مرغ رو با پودر سیر، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن اضافه کنید و خوب تفت بدید. در آخر نمک اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بزارید تا خنک بشه.
حالا به اندازه نارنگی از خمیر بردارید و روی تخته باز کنید و از مواد پیراشکی و پنیر پیتزا داخل خمیر رو پر کنید خمیر رو از هر طرف روی هم بیارید و ببندید و بعد داخل روغن الفجیل سرخ کنید.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source