چای ماسالا یه چای پرطرفدار هندی هست که یه انتخاب عالی واسه روزای سرد پاییز و زم…
[ad_1]
🌱 چای ماسالا یه چای پرطرفدار هندی هست که یه انتخاب عالی واسه روزای سرد پاییز و زمستونه❄️
☕️چیا لازم داریم:
بادیان ستاره ایی: ۱ قاشق غذاخوری
رازیانه: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
جوز هندی: ۱ عدد متوسط
میخک: ۱ قاشق غذاخوری
چوب دارچین: ۳ عدد متوسط
دانه هل: ۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: ۱ قاشق غذاخوری
.
🪴مراحل تهیه پودر ماسالا:
1. تمام ادویه ها را داخل یک ظرف بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید و مداوم بهم بزنید.
2. زمانی که ادویه ها کمی تغییر رنگ دادن و عطرشون آزاد شد از روی حرارت بردارید.
3. اجازه بدید تا مواد کاملا خنک بشن.
4. بعد داخل ظرف آسیاب بریزید و کاملا پودر کنید.
5. به همین راحتی پودر ماسالا آماده شد.
6. این پودر رو حتی داخل غذا و خورشت هم میتونید استفاده کنید که عطر و طعم بی نظیری داره.
☕️چیا لازم داریم:
بادیان ستاره ایی: ۱ قاشق غذاخوری
رازیانه: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
جوز هندی: ۱ عدد متوسط
میخک: ۱ قاشق غذاخوری
چوب دارچین: ۳ عدد متوسط
دانه هل: ۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: ۱ قاشق غذاخوری
.
🪴مراحل تهیه پودر ماسالا:
1. تمام ادویه ها را داخل یک ظرف بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید و مداوم بهم بزنید.
2. زمانی که ادویه ها کمی تغییر رنگ دادن و عطرشون آزاد شد از روی حرارت بردارید.
3. اجازه بدید تا مواد کاملا خنک بشن.
4. بعد داخل ظرف آسیاب بریزید و کاملا پودر کنید.
5. به همین راحتی پودر ماسالا آماده شد.
6. این پودر رو حتی داخل غذا و خورشت هم میتونید استفاده کنید که عطر و طعم بی نظیری داره.
🪴 مراحل تهیه چای ماسالا:
1. دو پیمانه چایی سیاه رو به همراه یک پیمانه پودر ماسالا داخل قوری بریزید و آبجوش رو بهش اضافه کنید.
2. اجازه بدید چایی کاملا دم بکشه.
3. بعد دو قاشق غذاخوری شکر و یک لیوان شیر بهش اضافه کنید.
4. به مدت ۱۵ دقیقه زمان بدید تا مراحل پایانی چایی هم انجام بشه و چایی ماسالا آماده بشه.
❇️ نکات مهم:
1. ریختن شکر کاملا اختیاریه اما اگه باشه خوشمزه تره
2. در درجه اول از زنجبیل خشک درسته استفاده کنید اگر نداشتید از پودر زنجبیل استفاده کنید.
3. بعد از ریختن شیر حرارت کتری کم باشه چون حرارت زیاد باعث جدا شدن پرتئین شیر و دلمه شدنش میشه.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source