آموزش آشپزی | در منزل | غذا های جدید

بانک آموزش درست کردن غذا و دسر های ایرانی و خارجی | چطوری آشپزی کنم؟

دسته‌بندی نشده

ژله درست نكن اگه ميخواى براى شب يلدا فقط يه مدل دسر درست كنى اين تارت شكلات و ان…

[ad_1]

ژله درست نكن اگه ميخواى براى شب يلدا فقط يه مدل دسر درست كنى اين تارت شكلات و انارو درست كن كه دل مهموناتو ببرى هم خوشمزه هم شيك و مجلسى و يلدايى👌🍮😋

مواد كراست تارت:
آرد ١و٣/٤ پيمانه
نمك چندپر
كره ١/٢ پيمانه(١١٠ گرم)
زرده تخم مرغ ١عدد
وانيل ١بسته شكرى يا ٥گرم
شكر ٦ ق غ
شير سرد ٦ ٥ ق غ

براى كراست شكلاتى دو قاشق از آردو كم كنين و بجاش پودر كاكائو بزنين
براى تعديل ميزان شيرين بودن تارت من پايه تارت رو كم شيرين درست كردم اگه ميخواين پايه تارت هم شيرين باشه به جاى ٦ ق غ آرد شكر ١/٣ پيمانه شكر اضافه كنين
خمير تارت نبايد به هيچ وجه ورز داده بشه
اگه غذاساز ندارين اول كار با چنگال ميتونين كره و ارد رو باهم مخلوط كنين تا به شكل خرده نان دربياد
براى جمع كردن خميرم از نوك انگشتاتون استفاده كنين تا گرماى دستتون به خمير منتقل نشه و سعى كنيد با كمترين ورز خمير رو جمع كنين
و بعد به مدت ١ ساعت داخل يخچال استراحت بدين و به كمك وردنه خمير رو باز كنين مراحل كامل تو ويديو هست
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1


[ad_2]
View Source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آموزش آشپزی ساده

سایت آموزش اشپزی ، یکی از بهترین مرجع های آموزش کامل اشپزی هست که شما می تونید با کمترین امکانات غذا های متنوع و خوشمزه ای رو بپزید

زرین لینک

آموزش آشپزی ایرانی رایگان

اگر به پختن غذا های محلی ایرانی علاقه خاصی دارید ، میتونید به دسته بندی غذا های ایرانی مراجعه کنید و با دیدن اموزش های جدید و کم هزینه آشپزی ایرانی رو یاد بگیرید ، به عنوان مثال قرمه سبزی بپزید که بوش تا 7 تا کوچه اون طرفتر هم بپیچه

اشپزی اسان و کم هزینه + اموزش اشپزی در خانه

در منزلتون با کمترین امکانات ، یک غذای خوشمزه آماده کنید ، کی دلش نمیخواد بهترین دست پخت رو داشته باشه؟ ، قطعا شما تبدیل میشید به بهترین آشپز محلتون چون با کمترین امکانات و بصورت ساده غذایی درست میکنید که ادم انگشتاشو هم مبخوره کافیه غذای مورد نظر رو انتخاب کنید و آموزش آشپزی همون غذا رو در خانه ببنید و شروع کنید به پختنش ، راستی نظرات هم فراموش نشه!!!