کاستلا یه کیک پر نکته است اما من راحت ترین و بی دردسر ترین رسپی رو براتون آوردمی…
[ad_1]
یه کیک ابرکی و پفکی که همش پفه 😁😍
بافتش شدیدا به چیزکیک ژاپنی شباهت داره اما پنیر نداره و کمی طرز تهیه متفاوتی داره
پس اگه چیز کیک دوست نداری اما از ابرکی بودن چیزکیک ژاپنی خوشت میاد اینو حتما امتحان کن🤗❤️
.
کیک کاستلا
📌مواد لازم
شیر 100میلی لیتر
کره 100گرم
آرد قنادی 100گرم
تخم مرغ 6عدد
وانیل 1قاشق چایخوری
شکر 100گرم
نمک 1/2قاشق چایخوری
🥧🥮🥟🥠🎂🍪🍩🍰
📌طرز تهیه
🔻شیرو کره رو بذارید روی حرارت
کنارش بمونید و هم بزنید تا کره تو شیر حل بشه ولی نمیخوایم دمای شیر زیاد بشه
تا ۴۰ درجه برسه یا اگه دماسنج ندارید تا جایی که انگشتتون رو نسوزونه و بذاریدش کنار
آرد رو به همراه نمک الک کنید
🔻زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید
)اگه خیلی به بوی تخم مرع حساسیت انتهای کپشن رو بخونید)
🔻مخلوط شیر و کره رو کم کم به آرد اضافه و هم بزنید
و دونه دونه زرده ها و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملأ یکدست بشه
🔻سفیده ها رو با شکر با دور تند همزن بزنید تا مثل کلیپ بشه ما نمیخوایم خیلی سفیده ها خودش رو بگیره و کاملا سفت بشه
سفیده ها رو طی چند مرحله و کم کم به مواد کیک اضافه و با لیسک مخلوط کنید
🔻کف قالب رو کاغذ روغنی بذارید و مواد کیک رو بریزید تو قالب
کف سینی فر آبجوش بریزید و بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه تا روش کاملا تغییر رنگ بده حدودا 1ساعت
اندازه قالب سایز 20
🔻بعد از پخت کمی پف کیک کمتر میشه پس نگران نباشید
بافت کیک همینقدر پفکی و ابرکی میشه
.
🔻یه نکته: اگه کمی به بوس تخم مرغ حساس هستید شکری که میخواید به سفیده اصافه کنید رو نصف کنید و نصف شکر رو با دور متوسط همزن با زرده ها و وانیل بزنید تا کرم رنگ و روشن بشه
و بعد به مواد کیک کم کم اضافه کنید
نوش جون🤍🌱
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source