کشک بادمجان مدرنکشک بادمجان سنتی با دو نوع سرو مدرن، خیلی شیک و مجلسی مناسب درخش…
[ad_1]
کشک بادمجان سنتی با دو نوع سرو مدرن، خیلی شیک و مجلسی مناسب درخشیدن در مهمونی😉🥰
بادمجان درشت 3 عدد (حدود یک کیلو)
پیاز درشت 1 عدد
نعنا خشک 1 تا 2 قاشق غذاخوری
گردو ریز خرد شده 1/3 پیمانه
سیر 2 تا 4 حبه
نمک و زردچوبه
کشک بمیزان دلخواه
پیاز داغ برای تزیین
خمیر هزارلا
نان تست
*میزان کشک، گردو و نعنا به سلیقه می تونید کم و زیاد کنید
بادمجان را سرخ کنید یا در ایرفرایر یا فر بذارید، با گوشتکوب له کنید
پیاز نگینی خرد شده را با زردچوبه سرخ کنید تا طلایی بشه(بهتر پیاز سفید استفاده کنید من نداشتم پیاز بنفش ریختم)
سیر له شده، نعنا خشک را اضافه کمی تفت دهید مواظب باشید نعنا نسوزه
گردو را بریزید کمی تفت داده و بادمجانها را اضافه کنید مخلوط کنید
کشک را بریزید اگه غلیظه کمی با آب رقیق کنید، بعد از اضافه کردن کشک نمک بزنید، کمی آب اضافه کنید و بذارید مواد بخورد هم بره و آب کاملا کشیده بشه
فر را روی 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
مانند فیلم،خمیر هزار را با کاتر یا لیوان گرد قالب بزنید، وسط نصفی از خمیرها را با کاتر کوچکتر دربیارید
لبه های خمیر را سفیده تخم مرغ بزنید و خمیر توخالی را روی آن بذارید و رومال زرده تخم مرغ بزنید،
(اضافه های خمیر را جمع و با وردنه باز کرده و مراحل بالا تکرار کنید)
در سینی فر بچینید و حدود 10 تا 15 دقیقه یا تا وقتی نانها کاملا پف کنه و طلایی بشه بپزید (مدت زمان پخت به فر شما بستگی داره) بعد از پخت وسط نانها را فشار دهید و با کشک و بادنجان پر کنید و پیازداغ بذارید
برای کشک و بادنجان فنجانی، ته فنجان نان تست بذارید و با کشک و بادنجان پرکنید، پیاز داغ گذاشته و بدلخواه تزیین کنید، من تکه های خمیر هزارلا را کنار فنجان گذاشتم می تونید نان برشته شده بذارید
نوش جان
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source