کلوچه فومن🫓از عطر و طعم این کلوچه هرچی بگم کم گفتم 🤌 مواد لازم برای خمیر :نصف پی…
[ad_1]
از عطر و طعم این کلوچه هرچی بگم کم گفتم 🤌😋
مواد لازم برای خمیر :
نصف پیمانه شیر ولرم
۱ عدد تخم مرغ
۷۰ گرم کره که به دمای محیط رسیده
۵ ق غ شکر
۲/۵پیمانه آرد سفید
۱ ق غ خمیر مایه
۱/۲ ق چ نمک
مواد میانی:
آرد تفت داده شده ۱ پیمانه
۵۰ گرم کره نرم
۲۰ گرم روغن مایع
۴۰ گرم شکر
۴۰گرم گردو پودر شده
۱ ق چ دارچین
۱ ق چ هل
مواد لازم برای رومال:
زرده تخم مرغ +زعفران
تخم خرفه یا کنجد به دلخواه
طرز تهیه خمیر :
آرد و شکر و خمیر مایه و نمک را داخل کاسه بزرگی ریخته و مخلوط کنید سپس تخم مرغ و شیر و کره رو اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد که به دست نمیچسبه روی خمیر رو بپوشونید و به مدت ۱ ساعت بگذاریو در دمای محیط تا استراحت کنه
مواد میانی رو باهم مخلوط کنید و ورز بدید تا خمیر نچسبی بدست بیاد
و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و گرد کنید
خمیر رو کمی ورز بدید تا پفش گرفته بشه و به ۸ قسمت تقسیم کنید و چونه کنید
چونه هارو با دست با وردنه کمی باز کنید و از مواد میانی داخلش بگذارید و تهش رو مثل بقچه ببندید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید قرار بدید
با مهر مخصوص با هر وسیله دیگه ای روی کلوچه هارو پهن کنید و روش رو با چاقو برش بزنید تا هنگام پخت خیلی پف نکنه
رومال بزنید و بعد به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردید بزارید تا روی کلوچه ها خوب طلایی بشه
کلوچه هارو میتونید تا ۳ روز در ظرف در بسته در دمای محیط نگه دارید و تا ۱ ماه میتونید داخل فریزر نگه دارید
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source