آموزش آشپزی | در منزل | غذا های جدید

بانک آموزش درست کردن غذا و دسر های ایرانی و خارجی | چطوری آشپزی کنم؟

دسته‌بندی نشده

کیک زبرا . آرد سفید ۲٫۵ پیمانهشیر ۱ پیمانهشکر ۱ پیمانهپودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری…

[ad_1]

کیک زبرا
.
آرد سفید ۲٫۵ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرزتهیه

ابتدا فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا به مرور زمان گرم شود.آرد را سه بار الک می کنیم و در کاسه ای می ریزیم و بکینگ پودر را نیز الک می کنیم و به آرد اضافه می کنیم و کنار می گذاریم.
تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و بعد وانیل و شکر را به آن ها اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی مخلوط تخم مرغ را هم میزنیم تا مایه کشدار شود و به رنگ سفیدی تبدیل شود.
بعد از کشدار شدن مایه ،روغن مایع را به مخلوط شکر و تخم مرغ می افزاییم و کمی با مواد هم می زنیم و شیر را نیز اضافه می کنیم و همگی مواد را مجددا با همزن خوب هم می زنیم و ۲ قاشق غذاخوری از آرد را بر می داریم و کنار می گذاریم.
سپس باقی آرد را کم کم به مایه اضافه می کنیم و ترجیحا با لیسک به شکل دورانی مایه را مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم. خمیر به دست آمده را به قسمت یکسان تقسیم میکنیم و به نصف مایه خمیر ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه می کنیم.
در ادامه به نصف دیگر آن ۲ قاشق غذاخوری آردی که کنار گذاشته بودیم را می افزاییم. سپس قالب مورد نظر را انتخاب می کنیم و کف آن یا با کاغذ روغنی پوشش می دهیم یا آنرا با قلموی آغشته به کمی روغن کاملا چرب می کنیم.
سپس کمی آرد نیز کف قالب به صورت پخش می پاشیم. در ادامه برای طرح دادن به لایه های کیک یک یا دو ملاقه از مایه سفید داخل قالب می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا در قالب پخش شود و بعد یک یا دو ملاقه از مایه کاکائو روی آن می ریزیم.
مجددا صبر می کنیم تا در قالب پخش شود و بعد مجددا به همین صورت لایه لایه می ریزیم. برای شکل دادن لایه های کیک با یک خلال دندان می توانیم روی مایه کیک طرح های مورد نظر خود را اجرا کنیم. سپس فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
در پایان مایه کیک را در فر قرار می دهیم تا به مدت ۴۵ دقیقه در فر بماند تا آماده شود. برای اینکه از آماده شدن کیک مطمئن شوید می توانید پس از گذشت زمان پخت یک خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و بیرون آورید.
اگر از مایه کیک به خلال دندان نچسبیده بود یعنی کیک کاملا پخته شده است و می توانید کیک را از فر بیرون بیاورید. پس از خارج کردن کیک از فر صبر می کنیم تا کاملا خنک شود سپس انرا به دلخواه تزیین کرده و برش می زنیم.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1

[ad_2]
View Source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آموزش آشپزی ساده

سایت آموزش اشپزی ، یکی از بهترین مرجع های آموزش کامل اشپزی هست که شما می تونید با کمترین امکانات غذا های متنوع و خوشمزه ای رو بپزید

زرین لینک

آموزش آشپزی ایرانی رایگان

اگر به پختن غذا های محلی ایرانی علاقه خاصی دارید ، میتونید به دسته بندی غذا های ایرانی مراجعه کنید و با دیدن اموزش های جدید و کم هزینه آشپزی ایرانی رو یاد بگیرید ، به عنوان مثال قرمه سبزی بپزید که بوش تا 7 تا کوچه اون طرفتر هم بپیچه

اشپزی اسان و کم هزینه + اموزش اشپزی در خانه

در منزلتون با کمترین امکانات ، یک غذای خوشمزه آماده کنید ، کی دلش نمیخواد بهترین دست پخت رو داشته باشه؟ ، قطعا شما تبدیل میشید به بهترین آشپز محلتون چون با کمترین امکانات و بصورت ساده غذایی درست میکنید که ادم انگشتاشو هم مبخوره کافیه غذای مورد نظر رو انتخاب کنید و آموزش آشپزی همون غذا رو در خانه ببنید و شروع کنید به پختنش ، راستی نظرات هم فراموش نشه!!!