کیک شیفونبریم واسه مرحله اول کیک تخم مرغ ۴ عدد متوسطآرد 1 و ¼ پیمونه ی استاندارد…
[ad_1]
بریم واسه مرحله اول کیک
تخم مرغ ۴ عدد متوسط
آرد 1 و ¼ پیمونه ی استاندارد قنادی
شکر ۱ پیمونه سر خالی
روغن مایع ¼ پیمونه
شیر¼ پیمونه
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ½ ق چ
رو ویدئو توضیح دادم براتون
فقط چنتا نکته بگم
📌آردو بکینگ پودرو مخلوط کنید سه بارم الک کنید
📌نیاز نیست زده و سفیده جدا بشه
📌بعد از اضافه کردن شیر با کمک لیسک یکی دو بار مایع کیک رو از کف ظرف زیرُ رو کنید
روغن سنگینه شاید بمونه کف ظرف
📌سایز قالب ۲۰ با ارتفاع ۱۰ هست
📌درجه ی فر برقی ۱۸۰
📌مدت پخت تقریبا ۴۰ دقیقه
📌حتما یک ربع قبل فرو روشن کنید
📌بافت کیک خشک نیست میشه مرطوبش نکرد
📌خامه کاله استفاده کردم
📌بعد از گذاشتن فیلینگ باز روش یکم خامه بمالید بعد برش بعدی کیک رو بذارید.
📌برای فرم گیری خامه هایلایت داریم
📌بسکه بافت کیک خوبه من یه برش زدم
ولی شما میتونید دوتا برش بزنید
📌تقریبا۷۰۰ گرم خامه لازم داریم
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source