کیک ملکه بادام مواد لازم برای کیک :تخم مرغ : سه عددشکر : یک پیمانهوانیل : دو قا…
[ad_1]
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ : سه عدد
شکر : یک پیمانه
وانیل : دو قاشق چای خوری
ماست بدون آب : دو سوم پیمانه
روغن مایع : نصفِ لیوان
آرد : یک و نیم پیمانه
نشاسته ذرت : نصفِ پیمانه
بکینگ پودر : دو قاشق چای خوری
مواد لازم برای رویه :
کره : ۵۰ گرم
شکر : سه قاشق غذاخوری
عسل : دو قاشق غذاخوری
خلال بادام : ۱۰۰ گرم
خلال پسته : به دلخواه (۵۰ گرم)
طرز تهیه :
اول از همه کیک رو آماده میکنیم
تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند همزن میزنیم تا غلیظ و کشدار بشه
همزن رو روی دور کند میزاریم و روغن مایع و ماست رو به مواد اضافه میکنیم و خوب هممیزنیم
حالا مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم و اول الک و در طی دو مرحله به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم
کفِ قالبِ سایز ۲۳ رو کاغذ روغنی میزاریم و دورشو چرب میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم و میزاریم توی فر به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا بپزه
حالا برای مواد رویه
تموم مواد رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت تا گرم بشه
وقتی کره و شکر آب شد و مواد یه قُلِ ریز زد حرارتو خاموش کنین
وقتی کیک کاملا پخت (نزارین روش و دورش خیلی طلایی بشه)
از فر دربیارین مواد خلال بادام رو بریزین روی کیک و دوباره بزارین توی فر و فر رو خاموش کنین و فقط گریل و یا همون المنت بالا رو روشن کنین
فقط در این فاصله از فر دور نشین چون سریع بادوم طلایی میشه و ممکنه بسوزه
یکم که طلایی شد و رنگش عوض شد کیک رو از فر دربیارین، اجازه بدین خنک بشه، اول با چاقو دورگیری کنین و بعد کیک رو از قالب خارج کنین
من با گلبرگ تزئینش کردم به سلیقه خودم
نوش جونتون😘
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source