کیک نارنگی همه ی موارد هم دمای محیطآرد ۲ پیمانه(۱ قاشق غ خوری از آرد کم کنید هم…
[ad_1]
همه ی موارد هم دمای محیط
آرد ۲ پیمانه
(۱ قاشق غ خوری از آرد کم کنید همون اندازه جاش نشاسته ی ذرت اضافه کنید .میشه حذف کرد اما باعث لطیف شدن کیک میشه)
تخم مرغ ۴ عدد متوسط
شکر ۱ پیمانه
روغن ۲ سوم پیمانه
آب نارنگی ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق غ خ سر صاف
وانیل نصف ق چای خوری
قالب ۲۳ سانتی رو با کره یا روغن جامد چرب و آرد پاشی کنید و بذارید توو یخچال . 🥰 میتونی قالب ساده اماستفاده کنی.
فرو روی ۱۸۰ درجه گازی ۱۷۰ درجه برقی روشن کنید تا گرم بشه.
آرد+بکینگ پودر+نشاسته ی ذرت رو با هم سه مرتبه الک کنید.
تخم مرغ+شکر+وانیل رو ۶ دقیقه بزنید تا حجیم و کرم رنگ بشه. به ترتیب آب نارنگی و بعد روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.حالا ترکیب آردو در سه مرحله با کمک همزن دستی خیلی آروم به مواد تخم مرغی اضافه کنید.هم زدن زیاد باعث میشه کیک خراب بشه.
در انتها با لیسک یکی دوبار مایع کیکو زیر رو کنید .
مواد رو تو قالب بریزید اجازه بدید ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کیک بپزه.
قبل از خارج کردن کیک با سیخ چوبی حتما تست کنید .
نکتههههه
نارنگی شیرین استفاده کنید
میتونید قسمت سبز یا زرد رنگ پوست نارنگی ام
توی کیک بریزید در حد ۱ ق چ خوری
من آب نارنگی و صاف نکردم دقت کنید توو ویدئو مشخصه 😄
اون سس اولم چیز خاصی نبود آب نارنگی و پودر قنده 🥰
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source