کیک هندونه ای شب یلدا با بافتی پنبه ای و نرم این کیک خیلی خوشمزه و ساده اس، می …
[ad_1]
این کیک خیلی خوشمزه و ساده اس، می تونید با فر و یا بدون فر برای شب یلدا درست کنید👌🏻
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱۸۰ گرم
شیر نصف لیوان
روغن نصف لیوان
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی سبز، سفید، قرمز
شکلات به مقدار لازم
شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا پف کنه. بعد وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
حالا به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم برنید.
آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنید. حالا تو سه مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست بشه.
خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید و به هر قسمت رنگ خوراکی قرمز،سبز و سفید اضافه کنید و مخلوط کنید.
قالب رو چرب کنید خمیر رو داخل قالب بریزید.اول رنگ قرمز بعد رنگ سفید و در آخر رنگ سبز رو بریزید.
قالب رو داخل یک ظرف بزارید و ظرف رو تا نصف آب بریزید.
حالا سینی رو داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده بزارید تا بپزه. تقریبا ۴۰ دقیقه بخار پز کنید. بعد از قالب خارج کنید.
برای دونه های هندونه هم من از شکلات ذوب شده استفاده کردم🙏🏻
دلیل بخارپز کردن کیک حفظ زیبایی و شادابی رنگه👌🏻
اگه میخواید بدون فر و داخل یک قالب درست کنید کف قابلمه آب بریزید روی حرارت بزارید تا بجوشه، بعد قالب کیک رو برای ۴۰ دقیقه داخل قابلمه بزارید و در قابلمه دمکنی بزارید و ببندید🤌🏻
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source