یه شیرینی ترد و خوشمزه که مناسب گیفت های تولد و مهمونی هستکره 150 گرمپودر قند 1/…
[ad_1]
کره 150 گرم
پودر قند 1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد حدود 2 پيمانه(كم كم اضافه كنيد تا جايي كه خمير به دست نچسبه و سفت هم نباشه)
وانیل 1/2 ق چ
نشاسته ذرت 1 ق غ
کره و پودر قند با هم مخلوط میکنیم زرده تخم مرغ و سپس وانیل اضافه کرده و هم میزنیم نشاسته ذرت و آرد الک شده کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دستمون هم نچسبه .این مقدار آرد ممکنه چند قاشق غ کمتر یا بیشتر نیاز باشه.خمیر به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم نصفی از خمیر رنگ خوراکی قرمز میزنیم و خمیر ها رو تو پلاستیک جدا قرار میدیم و حدود نیمساعت تا 45 دقیقه داخل یخچال قرار میدیم که استراحت کنه.
طبق ویدئو خمیر رو تو دستمون گرد میکنیم و شکل هایی که در ویدئو هست رو میسازیم.
برا كوكي هايي كه دايره اي هست دو رنگ از خمير به امدازه ي يه دونه گردو برميداريم تو دستمون گردش ميكنيم و با هر وسيله ي كه ته اون گرد هست وسطش رو حالت گودي ايجاد ميكنيم و با انتهاي قلم مو يا يك وسيله ي باريك قسمت بالاش رو سوراخ ميكنيم كه براي ديزاين بعد از پخت ميتونيد با نوار و يا روبان بالاش رو ببنديد.
بعد از فرمدادن خمیرها بمدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم که بپزه.بعد از سرد شدن کوکی ها ،اونایی که داخلشون حالت گودی ایجاد کردیم با شوکولات صبحانه یا کرم لوتوس پر میکنیم.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source