یکی از پیش غذاهای جذاب از خوراک های ترکیه ای که فوق العاده برای پذیرایی در انواع…
[ad_1]
از خوراک های ترکیه ای که فوق العاده برای پذیرایی در انواع مراسم ها و مجالس هاتون می تونه باشه .
خوبی این پیش غذا اینه که هم می تونید به صورت تک نفره و هم به صورت کلی بریزید و سرو کنید😍😋😊
خمیر یوفکا ۱ بسته
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پول بیبر به میزان لازم
بادمجان ۲ عدد
ماست چکیده یا سفت ۱ تا ۱.۵ لیوان
جعفری به میزان لازم
⬅️برای نون های جذاب تردمون ، خمیر یوفکا نیاز داریم ، مثلثی باشه که چه عالی ، اگر مستطیلی هم دارید به شکل مثلث برش بدید . هر کدوم رو من از وسط برش دادم و به کمک یک نی رول کردم و از نی جدا کردم .انتهای خمیر رو هم آب زدم که بچسبه . توی روغن روی حرارت ملایم سرخ کردم .
⬅️ برای مواد گوشتی : پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم ، سیر رنده شده رو هم اضافه کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو ریختم و تفت دادم . بهش نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و پول بیبر و پاپریکا هم اضافه کردم . رب گوجه هم ریختم . فلفل دلمه ای نگینی شده و کمی آب اضافه کردم و گذاشتم مواد گوشتی بپزه .
⬅️برای بورانی بادمجان: بادمجان رو کبابی کردم و پوستش رو جدا کردم و ساطوری کردم . همراه ماست سفت و چکیده ، نمک و سیر له شده ترکیب کردم . مقدار بادمجان نسبت به ماست کمی بیشتر باشه .
این خوراک رو هم می تونید به صورت شات تک نفره و هم به صورت ولی سرو کنید .
برای شات تک تفره ، مقداری مواد ماست و بادمجان و روش مواد گوشتی و کمی جعفری خرد شده ریختم و کنارش نون ترد رو قرار دادم .
به صورت ولی توی یک ظرف یک لایه ماست و بادمجان ، دورش نون ترد و کنارش لیمو برش خرده ، روی ماست و بادمجان مواد گوشتی و جعفری خرد شده ریختم .
#آشپزی #غذای_ترکیه
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source