نان بریوش نوتلامواد لازمشونآرد نان. ۳۷۵ گرمشکر ۱۵ گرممایه خمیر ۵ گرمبهب…
[ad_1]
😉مواد لازمشون
آرد نان. ۳۷۵ گرم
شکر ۱۵ گرم
مایه خمیر ۵ گرم
بهبود دهنده ۳ گرم
شیر ۱۷۵ میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
کره. ۳۵ گرم
نمک ۴ گرم
رمال: تخم مرغ + یک ق غ خامه
نوتلا برای پر کردن نانها
پودر قند برای روی نان ها
✍️ وجود بهبود دهنده ضروری نیست
و درباره ارد ،از ارد فانتزی و دانمارکی
میتونید استفاده کنید
آرد،شکر،مخمر فوری
و اگر مایل بودید بهبود دهنده را داخل ظرف میکسر ریخته و با هم مخلوط کنید
حالا شیر را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین
همونطور که میدپنید اردها متفاوت و میران رطوبت گیری متفاوت
👌🏿👌🏿👌🏿👌🏿👌🏿
تخم مرغ را هم تو یه ظرف کمی هم بزنید تا از لختگی در بیاد و به مواد اضافه کنید و هم بزنید
تقریبا پنج تا شش دقیقه ورز نیاز ☝🏼
بعد از شکل گرفتن خمیر
کره نرم را همراه نمک به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به ازمون پنجره برسه
تقریبا پنج تا شش دقیقه هم تو این مرحله ورز لازم☝🏼
خمیر را تو ظرف چرب شده استراحت بدید و اجازه بدین دوبرابر بشه
تقریبا یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان لازم
از خمیر ۳۵ تا ۴۰ گرمی بردارین . و چانه بگیرید
و تو ظرفهای کاپ کیک بچینید
یا چانه ها را تو سینی با فاصله بچینید
روی خمیرها را با کیسه چرب شده و پارچه بپوشونید تا حجم چانه ها ها دوبرابر شود
بعد از حجم گیری را چانه ها را رمال زده و
در فر ۱۹۰ درجه برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید
بعد از اینکه طلاییی شدن از فر خارج کرده و اجازه بدین نان ها روی توری سرد بشن
بعد روی نان ها یا انتهای نانها سوراخ ایجاد کرده و به وسیله قیف پر کنید
و روی نان ها الک بزنید برای تزیین از فندوق هم میتونید استفاده کنید
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source