آموزش پخت کیک زعفرانی بدون شکر
بهترین روش کیک زعفرانی بدون شکر
🍰کیک زعفرانی بدون شکر
مواد لازم:
◽️آرد ………۳۰۰ گرم
◽️بیکینگپودر……….۱ قغ
◽️نمک…………نوک چاقو
◽️وانیل………….نوک چاقو
◽️پودر دارچین
◽️پودر هل………….۱قچ
◽️روغن گیاهی……….۳ قغ
◽️شیر گیاهی ولرم………. ۲۸۰ گرم
◽️آب گازدار………. ۲۰ گرم
◽️زعفران دمکرده………۴۰ گرم
◽️گلاب………….. ۳۰ گرم
◽️شیره…………..۱۴۰ گرم
ابتدا، قالب را چرب و آردپاشی میکنیم.
آرد، بیکینگپودر، نمک، وانیل، دارچین و پودر هل را مخلوط کرده و سهبار الک میکنیم.
اکنون مواد تر یعنی روغن، شیر، آب گازدار، زعفران، گلاب و شیره را مخلوط کرده و بهآرامی و در چند مرحله به مواد خشک اضافه کرده و مایه را بهصورت دورانی مخلوط میکنیم و در قالب مورد نظر ریخته و یکدستش میکنیم و درصورت تمایل کمی کنجد یا پودر نارگیل بر روی آن میپاشیم.
سپس در طبقهٔ وسط فر بهمدت حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه، اجازه میدهیم تا بپزد. حتما برای اطمینان از پخت با سیخ چوبی یا یک خلالدندان کیک را تست کنید، اگر کیکی به خلال نچسبیده بود یعنی پخت کامل شده. بعد از اتمام پخت، قالب را از فر خارج کرده، اجازه دهید تا خنک شود.
☘️ ترجیحا از شیرِ برنج استفاده شود، چرا که شیرِ برنج علاوهبر لعاب مناسبی که برای این کیک دارد عطر و بوی بسیار مطبوعی به کیک میدهد و حتی در پف کردن کیک موثر است.
☘️ ده دقیقه قبل از اینکه کیک را داخل فر بگذاریم، فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده تا گرم شود.
☘️ نیمساعت اول پخت، بههیچعنوان در فر را باز نکنید.
☘️ این کیک برخلاف کیکهایی که با شکر درست میشوند، حساسیتِ بیشتری دارد. به همین دلیل میزان مواد به گرم نوشته شده پس همهی مواد با ترازو اندازهگیری شود.
👩🏻 دستور از سحر محمدی
#وگان #پخته #کیک_زعفرانی #بدون_شکر
کیک زعفرانی بدون شکر واقعی عالی
نظر بده اشپز حرفه ای !!!