برای یلدا یه کیک با عطر طعم بچگیات درست کن.کیک کره پرتقال یا پاند کیک پرتقالی 🫶…
[ad_1]
کره هم دمای محیط ۱۷۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد متوسط
شکر ۱ پیمونه
آرد ۲ پیمونه
آب پرتقال ¼ پیمونه
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
نمک نوک ق چ
زست پرتقال ۱ ق غ خوری
(فقط قسمت نارنجی سفیدو بریزی تلخ میشه کیک)
آرد+نمک+بکینگ پودرو مخلوط و الک کنید.
شکر و زست پرتقال و مخلوط کنید یکمماساژ بدید تا عطر پرتقال در بیاد و بچسبه به شکرا 🙂
کره +وانیل+شکر و بزنید تا کرمی و سبک بشه
حالا دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه کنید و هر کردمو یک دقیقه بزنید .یعنی یه تخم مرغ و بشکنید یک دقیقه با همزن بزنید بعد برید سراغ دومی.عزیزانم کاسه رو توو تمامی مراحل دور گیری کنید. .حالا نوبته آب پرتقاله .بریزید هم بزنید تا یکدست بشه .بعدم در انتها آرد توو دو مرحله بریزید مخلوط کنید.باهم زن دستی مخلوط کنید در انتها در حد ۵ ثانیه با همزن برقی بزنید.قالب من لوف دوازده در بیست و دو بود.
کاغذ پهن کنید مواد کیک رو بریزید
توو فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ برقی تقریبا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید .بخاطر دمای متفاوت فر ها حتما خودتون پخت رو چک کنید
نوش جان
نکته
کیکای کره ای داخل یخچال سفت میشن
قبل میل کردن باید یک ساعت توو دمای محیط باشن. بنظرم زود بخوریدش نره کلا توو یخچال 😁
پرتقال شیرین انتخاب کنید و اونایی که پوستشون مات و عطر داره . پوست اون واکسیارو نریزید 🤦🏻♀️
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source