یاغلاما کایسری(کایسری نام شهری در ترکیه) Kayseri Yağlamasıمواد لازم:500 گرم گوشت…
[ad_1]
Kayseri Yağlaması
مواد لازم:
500 گرم گوشت چرخکرده گوساله
نصف استکان روغنمایع
1 قاشقغذاخوری کره
1 عدد پیاز بزرگ
5_4 عدد فلفل سبز
2 حبه سیر
3_2 عدد گوجهفرنگی رنده شده
1 قاشقغذاخوری رب گوجهفرنگی
نصف قاشقغذاخوری رب فلفل
1 قاشقمرباخوری نمک
1 قاشقمرباخوری پودر فلفل
نصف قاشقمرباخوری فلفل قرمز پرک شده
نصف قاشقچایخوری فلفلسیاه
1 لیوان آب داغ
برای نان لواش:
حدود 4 لیوان آرد
1 قاشقمرباخوری بکینگپودر
1 قاشقمرباخوری شکر
نصف قاشقمرباخوری نمک
1 ونیم استکان آب(استکان کمر باریک ترک معادل نصف لیوان)
1 استکان شیر
کمی کمتر از نصف استکان روغنمایع
طرز تهیه:
برای خمیر شیر ، آب ، روغن مایع و شکر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. نمک ، بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده خوب ورز دهید آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. سپس به 12 چانه مساوی تقسیم کرده روی آنها را بپوشانید 15_20 دقیقه استراحت دهید. چانهها را به کمک آرد بصورت نازک باز کنید. داخل ماهیتابه داغ با حرارت متوسط پشت و رو بپزید بدون اینکه زیاد سرخ شوند.(ماهیتابه نیاز به چرب کردن ندارد) روی نان لواشهای پخته شده را با یک پارچه مرطوب بپوشانید.
طرز تهیه مواد داخلی:
روغن و کره را داخل ماهیتابه بریزید. پیاز، فلفل و سیر را ریز خرد کرده اضافه کنید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید تفت دهید. وقتی گوشت چرخکرده دانهدانه شد ربها را اضافه کرده تفت دهید. گوجهفرنگی رنده شده و ادویهها را هم اضافه کنید. درآخر آب داغ را هم اضافه کرده 10 دقیقه بپزید موادتان حاضر هست.
کنارههای لواشها را به سس مواد داخلی آغشته کرده و وسط آن مقداری از مواد را گذاشته پخش کنید. کنارههای لواش بعدی را به سس آغشته کرده روی لواش قبلی گذاشته و مواد بریزید و پخش کنید. این کار را تا اتمام همه لواشها تکرار کنید. بعد از اینکه تمام لایهها تمام شد به 4 قسمت برش دهید و وسط آن ماست ریخته سرو کنید.
براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1
[ad_2]
View Source