آموزش کامل تهیه اسنک قارچ و بادمجان
🥪 اسنک قارچ و بادمجان
مواد لازم:
◽️بادمجان………حدود یک پیمانه
◽️قارچ……………حدود یکونیم پیمانه
◽️پیاز بزرگ………یک عدد
◽️سیبزمینی ……….۱عدد
◽️پنیر پیتزای وگن
◽️رب گوجهفرنگی…. حدود ۲قغ
◽️آبجوش……. حدود۱/۴ استکان
◽️روغن گیاهی
◽️سویاسس
◽️پودر پیاز
◽️پودر سیر
◽️پودر پاپریکای دودی
◽️فلفل سیاه
◽️زردچوبه
◽️نون ساندویچ
◽️سس
سیبزمینیها را خرد کرده و در تابهای سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
همینطور بادمجانها و قارچهای خرد شده را.
پیازها را خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم، وقتی کمی طلایی شد، به آن مقداری آب افزوده و اجازه میدهیم تا کاراملی شود.
اکنون ادویهها و رب را به همراه ۱/۴ استکان آب مخلوط کرده و به پیاز اضافه میکنیم و در تابه کمی تفت میدهیم.
سیبزمینی، قارچ و بادمجان سرخشده را اضافه کرده و هم میزنیم تا همهٔ مواد کاملا به سس آغشته شود و کمی دیگر با هم تفت میدهیم.
سویاسس را بر روی مواد ریخته به تابه افزوده و هم میزنیم.
در نهایت بر روی نان تست کمی از مواد گذاشته، روی آن پنیر پیتزا ریخته و با یک لایه نان تست دیگر آن را در ساندویچساز قرار میدهیم و سپس برش زده و بههمراه سس مورد علاقهمان سرو میکنیم.
نظر فراموش نشه سرآشپز عزیز!