آموزش آشپزی | در منزل | غذا های جدید

بانک آموزش درست کردن غذا و دسر های ایرانی و خارجی | چطوری آشپزی کنم؟

دسته‌بندی نشده

نون خامه ای آب. یک لیوان سرپُرآرد. یک لیوان سرخالیتخم مرغ. چهار عددروغن مایع….

[ad_1]

نون خامه ای 🧁🍰🥧🍭
آب. یک لیوان سرپُر
آرد. یک لیوان سرخالی
تخم مرغ. چهار عدد
روغن مایع. ۲ ق غ
عسل یا شکر یا شربت بار. یک ق غ
وانیل. یک دوم ق چ
بکینگ پودر. یک دوم ق چ
نمک. یک پینچ

ابتدا آب و روغن و نمک و عسل (شکر یا شربت بار هم میتونید استفاده کنید )روی حرارت بالا میزاریم تا سریع به نقطه جوش برسه ولی نباید به قل قل بیفته 🫰همینکه از اطراف شروع به جوشیدن کرد به یکباره ارد رو اضافه میکنیم و سریع شعله گاز رو کم میکنیم تند تند هم میزنیم تا ارد گلوله نشه 👌
آردی که من استفاده کردم ارد قنادی بود از آرد قوی مثل ارد فانتزی هم استفاده میکنند ولی در صورت استفاده از ارد قوی اب بیشتری میخواد چون آبخور آرد قوی بیشتره🫰
حالا خمیر رو با شعله کم حدود پنج تا هشت دقیقه داغ میزنیم تا خمیر جمع بشه و اب اضافیش خارج بشه حواستون باشه بیشتر از این تایم نباشه که خشک بشه🫰
خمیر به دست آمده باید ولرم بشه بعد تخم مرغها و بکینگ پودر و وانیل اضافه بشن حواستون باشه اگه خمیر حین اضافه کردن تخم مرغ داغ باشه تخم مرغ میپزه و اگر هم سرد باشه تخم مرغ جذب خمیر نمیشه پس حتما خمیر ولرم باشه🫰
تمام مواد رو با همزن برقی بزنید تا کاملا یکدست و چسبنده و روان باشه اینجا اگر غلظت خمیر نهایی سفت باشه در نتیجه نون شما هم سفت میشه بهتره که روان باشه تا نون نرمتری حاصل بشه🫰
خمیر رو داخل قیف بریزید و با ماسوره ساده یا حتی بدون ماسوره فقط سر قیف قیچی بخوره خمیر رو روی کاغذ نسوز یا روغنی پایپ کنید و قسمتهای تیز و برامده رو با انگشت مرطوب بخوابونید تا داخل فر نسوزه
به خمیرهای پایپ شده استراحت بدید تا رویه ببنده که داخل فیلم توضیح دادم اینکار باعث براق شدن روی نون خامه ای میشه🫰
🛑به جای عسل از شکر یا شربت بار میتونید استفاده کنید ولی پیشنهاد من بیشتر روی عسل و شربت بار هست چون بافت نون خامه ای رو نرمتر و پررنگتر میکنه
🛑به جای روغن مایع از کره یا روغن جامد میتونید استفاده کنید ولی پیشنهاد میکنم از روغن مایع استفاده کنید که بافت نون نرمتر بشه

براے دوستـ😍ـات فـوروارد ڪن😋و لایک یادت نره❤️➡️
🆔 @Cooking1

[ad_2]
View Source

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


آموزش آشپزی ساده

سایت آموزش اشپزی ، یکی از بهترین مرجع های آموزش کامل اشپزی هست که شما می تونید با کمترین امکانات غذا های متنوع و خوشمزه ای رو بپزید

زرین لینک

آموزش آشپزی ایرانی رایگان

اگر به پختن غذا های محلی ایرانی علاقه خاصی دارید ، میتونید به دسته بندی غذا های ایرانی مراجعه کنید و با دیدن اموزش های جدید و کم هزینه آشپزی ایرانی رو یاد بگیرید ، به عنوان مثال قرمه سبزی بپزید که بوش تا 7 تا کوچه اون طرفتر هم بپیچه

اشپزی اسان و کم هزینه + اموزش اشپزی در خانه

در منزلتون با کمترین امکانات ، یک غذای خوشمزه آماده کنید ، کی دلش نمیخواد بهترین دست پخت رو داشته باشه؟ ، قطعا شما تبدیل میشید به بهترین آشپز محلتون چون با کمترین امکانات و بصورت ساده غذایی درست میکنید که ادم انگشتاشو هم مبخوره کافیه غذای مورد نظر رو انتخاب کنید و آموزش آشپزی همون غذا رو در خانه ببنید و شروع کنید به پختنش ، راستی نظرات هم فراموش نشه!!!